CoolWell, una marca importada per NOLAND. És una empresa dedicada a la importació i distribució d’equips de climatització i aire condicionat. Estant en constant cerca de productes innovadors que portin valors afegits atents a les tendències del mercat internacional de l’aire condicionat.

CoolWell és una marca completa, ens ofereix solucions domèstiques i industrials. Ens ofereix equips amb la màxima eficiència energètica i el màxim nivell de qualitat. Tots els motors dels equips són controlats per sistemes inverters. El compressor és de doble efecte rotatori. D’aquesta manera obté una alta compressió amb una eficiència energètica important, vàlvules d’expansió electrònica per poder controlar amb precisió el funcionament de la unitat.

D’altra banda, també donen molta importància a la qualitat i durabilitat de les màquines. D’aquesta manera, les unitats CoolWell com per exemple els motors, són controlats per un sistema de control més precís per poder aprofitar el màxim les característiques tècniques dels motors. El que el client obté amb aquestes característiques és un augment del rendiment, però que significa?

El rendiment, no només significa que obtenim una màquina que per poder desenvolupar la feina absorveix més energia elèctrica que una altra, sinò el més important és que amb més rendiment les peces mecàniques no pateixen tant de desgast, i això es repercuteix amb la durabilitat de la màquina i el soroll emès. CoolWell creu amb el WIN-WIN. El benefici del client és una màquina fiable i durable, mentre que la marca guanya prestigui i clients.

Per altra banda, els clients aprofiten els equips de climatització per poder purificar l’aire, això s’aconsegueix amb els filtres d’aire. Les unitats de la sèrie Multi Split inclouen filtres d’alta densitat amb capacitat per retenir el 80% de les partícules nocives de l’ambient. Gràcies a aquest filtre s’obte un aire més fresc, al mateix temps que per poder assegurar l’eficiència del filtre i de la unitat cal un bon manteniment.

Finalment, per assegurar la promesa de CoolWell per aconseguir una màquina amb un rendiment alt i durable, fins i tot amb ambients corrusius, les unitats porten uns intercanvidors dissenyats per reduir la resistència del pas de l’aire, amb un intercanvi de temperatura més alta i amb un revestiment anti-corrosiu.

CoolWell ens ofereix:

  • Split de paret
  • Multi-Split
  • Cassette compacte
  • Cassette slim
  • Conductes
  • Terra-sostre
  • Combinacions TWIN
  • Conductes d’alta pressió
  • VRF